BUONASERA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 297 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Buonasera. Vil du vide mere? Få mere at vide

2 okt 2022 at 1:36 1. Jeg betalte 4 kr. for en pose, som maden ikke ankom i. 2. Jeg gav 10% i drikkepenge, som budet sagde, ikke tilgik ham. Så hvem scorer så de penge? 3. Den ene pizza var brændt meget på i den ene side. Så alt i alt, ikke super godt vel.
24 sep 2022 at 0:25 Fik en søforklaring om at de først havde fået bestillingen ind i systemet kl. 18.10, da jeg ringede og rykkede for levering. Ej ok at opkræve 4 kr. for pose, når de bliver leveret uden. Tykke kogte kartoffelskiver, for lidt rosmarin=ikke min smag
19 sep 2022 at 6:47 Indbagt Pizza var sort i bunden og manglede fyld!
14 sep 2022 at 19:42 Virkelig gode pizzaer. De var dig ikke klar til afhentnings tidspunktet så måtte vente 10 minutter.
12 sep 2022 at 12:59 Har virkelig svært ved at forstå hvorfor der pålagt at købe pose til 4.- Og der ikke nogen pose med??? Hvorfor er det frivilligt om man vil købe en pose???
11 sep 2022 at 10:09 Fantastisk lækker pizza ,og levering fuldstændig som aftalt ,Fantastisk
9 sep 2022 at 20:54 Lidt tamt i smagen.
2 sep 2022 at 21:19 Pizzaerne var halvvarme ved ankomst, mistænker at leveringen forgik til fods og ikke med cykel som førhen. Min pizza nr 12 plejer at være med skinke af høj kvalitet, men den er udskiftet med en betydeligt ringere kvalitet....selv med prisstigning.
1 sep 2022 at 21:08 Kun en lille ting. Man bliver afkrævet 4 kr for en pose. Det bliver ikke leveret i en pose
7 aug 2022 at 21:49 Auberginen på pizzaen var halvvejs rå, så var uspiselige. Ellers ok pizza
7 aug 2022 at 12:35 Der manglede en del af fyldet (asparges) og var kun minimalt med ost på den ene pizza ud af to. Sikkert en forglemmelse, men dog en kedelig madoplevelse.
25 jul 2022 at 6:39 Der bliver ikke lagt megen faglig stolthed i deres pizzaer. Fyld er ikke fordelt, men ligger i "klumper" og der bliver sparet lige lovlig meget på det. Bestilte sidst en med ansjoser og var der 6 var det der! Oliven og kapers lå i klumper. Ikke ol